Den Derby2

Mon is weduwnaar geworden, hertrouwd en verhuisd. Zoonlief staat op het punt een transfer te versieren, het Antwerpse stadsbestuur wil beide clubs samen in één stadion zien spelen en de clubs zelf, tja, die zijn zoals altijd op zoek naar de ideale topspits.

Acteurs: Eddy Vereycken, Mitta Van der Maat, Thomas Delvaux, Abigail Abraham, Serge Adriaensen, Hans De Munter, Anneke Van Hooff, Wim Van de Velde, Koen Vijverman
Regie: Jos Dom
Auteurs: Dirk Dobbeleers, Marc Hendrickx

De voorstelling werd telkens afgetrapt door een voetballer of oud-voetballer Van Antwerp, Germinal-Beerschot, Germinal of Beerschot. Hieronder vind je een aantal reacties van de toeschouwers.

* Andermaal genoten van de derbysfeer! Schitterende acteerprestaties gekoppeld aan het fijn in mekaar gestoken scenario… Zo zou elke voetbalmatch moeten verlopen: aanvallend, spektakel, kansen en heel veel doelpunten! Proficiat aan allen. (Regi Van Acker)

* Weeral een zeer aangename, humoristische en goed uitgevoerde voorstelling! Na ‘Den Derby 1’ heb ik weer minstens zo veel genoten van ‘Den Derby 2’. Goed geschreven, goede acteurs en actrices. Een pluim voor iedereen! (Roel Van Hemert)

* Bedankt voor de leuke dag – tot de volgende…? (Nick Schippers)

* Een waardig vervolg op ‘Den Derby 1’. Hebben er weer van genoten. Dus op naar… nr 3 !!? (Erik Van Coillie)

* Fijne voorstelling en met volle teugen genoten. (Eddy Snelders)

* Mooie voorstelling. KLASSE. Bedankt. (Patrick Houben)

* Super voorstelling in het plat Antwerps. RAFC 4-EVER. (Kevin Baert)

* Het was een zeer aangenaam kijkplezier. Ik wens de mensen die hier aan meegewerkt hebben en vooral de acteurs nog veel succes. Het was top. (Nico Claesen)

* Schitterende voorstelling. Goede opbouw en leuke 2e act. Wij waren er al bij op de 1e voorstelling, dus wij wachten op de 3e voorstelling. (Ex-Beerschotters Louis Van Gucht, Louis De Weerdt en Cois Van Nerum)

* Gefeliciteerd met de fantastische voorstelling. We hebben ons ferm geamuseerd. (Aleksander Klak, RAFC)