Wapenland

Thema : Mensenrechten – ontheemding (Millenniumdoelstellingen)
Doelgroep: 1ste en 2de graad secundair onderwijs

Auteurs: Dirk Dobbeleers, Marc Hendrickx
Acteurs: Muriel Bats/Abigail Abraham/Marianne Carlier, Wim Van de Velde, Koen Vijverman
Regie: Rudy Goes


HET VERHAAL:

Robbe Hennaert (15) verheugt zich op de grote vakantie. Tot zijn pa een buitenkans krijgt: hij mag een computernetwerk gaan herwerken in Bogotá (Colombia). Zijn hele familie reist mee. Robbe ziet een saaie vakantie in een apenland in snel tempo op zich afkomen… een ramp!
Maar het pakt heel anders uit. Robbe leert een indiaans meisje kennen en zal met haar een onvergetelijk avontuur beleven op een vulkaan nabij het provinciestadje Popayán. Spanning, angst en dood overvallen het duo, maar er zijn ook nog de puurheid, de diversiteit van de natuur en de enorm hoopgevende mentaliteit van de jonge Colombiaanse bevolking. Hoe het afloopt???

Enkele reacties:

* Wij hebben genoten van de voorstelling! Professioneel gedaan en met bescheiden middelen, zoals dat in de scholen niet anders zal kunnen, een uitstekend resultaat neergezet. Ben er zeker van dat dit veel jeugdigen zal aanspreken! Piero Stanco – Kluitman Uitgeverij
* De leerlingen waren laaiend enthousiast! Proficiat aan het ganse team voor het boeiend spektakel dat ze deze jonge mensen geboden hebben! Directeur Karel Buls (Laken)
* Het toneel Wapenland van gisteren is duidelijk in de smaak gevallen bij de leerlingen en bij mijn collega’s! Echt goed gebracht en origineel met die muziek en die beelden. Knap. Het was echt ontspannend voor onze leerlingen, ze hebben dan ook hard gelachen… En toch zat er een serieus thema in. Sarah
* ‘t Was echt een supergoed theaterstuk! Zo mogen er nog meer volgen! Proficiat! Femke

Kijk ook op :

http://www.wapenland.be/portal/

http://www.etaproducties.be/new/wapenland/

http://wapenland.wordpress.com
The writing process is among the longest-running tasks across the world. A simple essay could take a long time to finish. If you’re facing many assignments that have deadlines an expert writer can help you get the job done in a timely and efficient manner. Instead of spending your nights creating your paper It’s best to outsource https://www.devdiscourse.com/article/education/2048409-the-8-best-essay-writing-service-companies-for-college-students that task to someone that is skilled. These are some of the main reasons hiring a custom writing service could be the right choice for you.